Algemene voorwaarden

Definities
By Megan Dikhoff, gevestigd in Veghel. KVK-Nummer: 80057500, wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. De andere partij van de overeenkomst is de klant en koper van de dienstverlening. 

Betaaltermijn
Het betaaltermijn van de geboekte reportage / shoot is 14 dagen, wat betekent dat de factuur binnen 14 dagen na de geleverde factuur betaald moet zijn. 

Auteursrecht/portretrecht
Het auteursrecht van de beelden ligt bij de fotograaf. Een 3e partij mag niet zonder toestemming van de fotograaf de beelden publiceren, een derde partij dient ook te vermelden wie de fotograaf is. Doorsturen van de beelden naar commerciele partijen is niet toegestaan. Indien de beelden gebruikt zullen worden voor commerciele doeleinden dient hier een contract voor opgesteld te zijn en ondertekend te worden, hier kunnen extra kosten bij komen in verband met gebruik voor commerciele doeleinden.

Het is dus niet toegestaan dat klanten foto’s gebruiken voor commerciële doeleinden wanneer dit niet bekend is. Mochten de foto’s wel commercieel gebruikt worden, kan Megan Dikhoff juridische stappen ondernemen. Het auteursrecht ligt ten alle tijden bij Megan Dikhoff tenzij er afstand van genomen wordt in een contract.

De portretrecht ligt bij de geportretteerde, door het aanvaarden van de algemene voorwaarden heeft de fotograaf toestemming om de beelden te delen, tenzij anders aangegeven.

Leveringsvoorwaarden
Binnen een week krijgt de klant een galerij om de gemaakte foto’s te kunnen bekijken. De beelden in de galerij zijn een selectie met de door Megan Dikhoff gemaakte beelden. Na levering van de galerij (via pixieset) heeft u een keuzetijd van 14 dagen. 

Mocht dit binnen deze tijd niet gedaan zijn dan stuur ik u een herinnering, u heeft tot 31 dagen de tijd om de selectie door te geven. Mocht er geen keuze gemaakt zijn en ik kan niet met u in contact komen dan zal de galerij worden verwijderd. 

De garantie op het product of de dienst
Als u een reportage boekt heeft u één keer recht op foto garantie. Dit betekend dat de reportage verzet kan worden wanneer de gewenste datum niet lukt i.v.m. omstandigheden. U dient 48 uur van te voren de shoot af te zeggen, mocht dit niet het geval zijn dan krijgt u een wegblijf factuur van €29,99. Bij overmacht wordt er niks in rekening gebracht.

Mocht de klant niet tevreden zijn met het resultaat van de foto’s, kan de reportage één keer opnieuw gedaan worden na duidelijke afspraken. Geld wordt niet retour gedaan. Bij ziekte van de fotograaf, wordt de reportage geannuleerd en verplaatst. Megan Dikhoff biedt geen alternatieve fotograaf aan.

Wanneer een usb-stick opgestuurd wordt bij een bruidsreportage heeft deze usb-stick 3 maanden garantie. Als de usb-stick binnen 3 maanden kapot gaat dan krijgt u de foto’s via wetransfer toegestuurd. 

De rechten en plichten 
Bij annulering van de reportage wegens overmacht, komen er geen kosten bij. De reportage wordt dan verzet of geannuleerd. De klant is verplicht om bewijs van de overmacht te sturen om de reportage kosteloos te annuleren.

 Het is ook niet toegestaan dat klanten de foto’s nabewerken. Mochten foto’s toch bewerkt worden, kan Megan Dikhoff juridische stappen ondernemen. Logo’s weghalen uit beelden is ook niet toegestaan, Megan Dikhoff kan ook hier juridische stappen voor ondernemen. 

Aansprakelijkheid voor schade
Megan Dikhoff is aansprakelijk voor de schade die de fotograaf zelf aanricht. Megan Dikhoff is tevens niet aansprakelijk voor de schade die aangericht worden door de klant. De klant dient de schade die gemaakt is te vergoeden aan Megan Dikhoff.

Voor vragen, neem gerust contact met me op.

%d bloggers liken dit: